tiistai 11. elokuuta 2015

Uunipossua melkein metsästä Suvun paras resepti -kilpailussa!


Otin osaa Anna&Ellit ja Knorrin yhteistyössä bloggareille järjestämään Suvun paras resepti -kilpailuun. Ideana kilpailussa oli muokata suvun paras resepti uusiksi ja käyttää tuotoksessaan vähintään kahta Knorrin Fond ”du Chef” -tuotetta. Kilpailuun piti laatia joko alkuruoka ja pääruoka tai pääruoka ja lisuke.
Tein pääruoaksi uunissa paistettua metsäpossua kastikkeen kera ja lisukkeeksi uunijuureksia, joiden maustamiseen käytin fondia. Jujuna ateriassa on metsä, sekä se, että fondeja voi käyttää myös marinoimiseen/maustamiseen sellaisenaan. Vaikka en itse ole erityisesti fondien ystävä, niin näillä mentiin, koska säännöt niin sanoivat. Mikäli pidät kilpailuannoksestani, niin reseptiä pääsee äänestämään klikkaamalla alla olevaa bannerikuvaa. Äänestys alkaa tiistaina 11.8.2015!
http://suvunparasresepti.fi/antipastaa-metsapossu-yrttimaustettujen-uunijuuresten-ja-appelsiinilla-maustetun-kastikkeen-kera/
 
Ideana ruoassa on kypsentää liha uunissa yhdessä mausteiden, yrttien ja "metsän" kanssa ;-) Uuniliha juuresten kera on aina ollut kestosuosikki, mutta tällä kertaa käytin hyväkseni jo vuosia sitten kehittelemääni ideaa metsästä. Tarkemman reseptin näet äänestyssivulta. Julkaisen reseptin myös blogissani kilpailun jälkeen ja annan vinkit, miten ateriakokonaisuuden saa valmistettua myös ilman fondeja, jos ei niitä halua käyttää. Sitten vain kaikki joukolla äänestämään!  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti