tiistai 26. huhtikuuta 2016

Vähähiilihydraattiset churrot (gluteeniton, viljaton, sokeriton, vhh, maidoton vaihtoehto)


Viime kerralla julkaisin gluteenittomien churrojen ohjeen, joka olikin iso hitti. Koska olin jo kaukaa viisas, tein samalla vähähiilihydraattisen version churroista. Niistä tuli myös maukkaita, mutta koostumus ei ole aivan yhtä kuohkea kuin gluteenittomissa, koska nämä eivät sisällä tärkkelystä. Lopputulos on sisältä tiiviimpi, mutta pinnalta kuitenkin rapea. Hyvin teki kuitenkin kauppansa! Hyvää Vappua myös hiilihydraattien laskijoille!
Vähähiilihydraattisten churrojen ohje löytyy Kohokohdasta eli klikkaa tästä.


2 kommenttia:

 1. Ovat varmasti hyviä ja todella tarpeellisia niille, jotka ovat allergisia mm. gluteenille ja maidolle, mutta vähähiilarisia churroja en ymmärrä ;) Itse tykkään syödä silloin harvoin kun syön, ihan kunnon tavaraa mutta sitäkään ei tarvitse kilokaupalla vetää - yksi tai kaksi tikkua kastikkeineen riittää makuun pääsemiseen :)

  Ihanaa vappua!

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedän paljon ihmisiä, joille ei käy viljat (edes riisi tai maissi) eikä sokeri, joten tässä on hyvä vaihtoehto. Jos churrot tekee viljattomasti ja sokerittomasti, niin lopputuloksenahan on silloin vähähiilihydraattiset churrot! Ja niitä jo kyseltiin multa aiemmin. Kaikki eivät pysty syömään niitä tavallisia edes Vappuna, valitettavasti. Aina ei kyse oli mistään nirsoilusta tai nipottamisesta. :)

   Poista