perjantai 3. kesäkuuta 2016

Appelsiinikanaa ja kasviksia wokissa (gluteeniton, viljaton, maidoton, sokeriton, vhh)


Aasialaisen ruuan ystävänä tulee tehtyä usein erilaisia wokkiruokia. Toisinaan teen ruoat hyvinkin tarkkaan perinteitä kunnioittaen ja toisinaan taas säveltäen täysin oman pään mukaan. Tässä kiinalaisesta keittiöstä tutun appelsiiniankan täysin päästä repäisty versio käyttäen kanaa sekä kiinalaiselle keittiölle tuttuja raaka-aineita ja makuja. Resepti löytyy Kohokohdasta.


4 kommenttia:

  1. Oijoi, näyttää hyvältä! Tätä täytyykin kokeilla! :)

    VastaaPoista
  2. On kyllä hyvän näköistä! Wokit on kyllä niin hyviä ruokia niin arkeen kuin viikonloppunkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta turiset. Olen tainnut elää viimeiset pari kuukautta hyvin pitkälti erilaisilla wokkiruoilla. 😆

      Poista