tiistai 19. heinäkuuta 2016

Gluteeniton ja maidoton maissikeitto pekonilla (gluteeniton, maidoton, munaton, sokeriton)

Blogissani ei ole hirveästi maissia sisältäviä ruokia tai leivonnaisia. Niitä on kuitenkin toivottu, joten pitkään suunnittelulistalla ollut maissikeitto sai viimein siirtyä kokeiluun. Keitto on helppo valmistaa ja sopii oikeastaan mihin tahansa vuodenaikaan. Tämä keitto on puoliksi soseutettu, sillä vaikka pidän kovasti sosekeitoista, niin haluan niihin (yleensä) kuitenkin jotain tekstuuria. Suolainen ja rapea pekoni sopii keiton joukkoon täydellisesti tasapainottamaan maissin luontaisesti makeaa makua. Resepti tähän keittoon löytyy Kohokohdasta ja pääset suoraan reseptiin klikkaamalla TÄSTÄ.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti