"MANNAPUURO JA MANSIKKAKIISSELI"
(1 annos)
Puuro:
2dl soijamaitoa (tai muuta haluamaasi maitoa)
½tl suolaa (tai maun mukaan)
1rkl Fibrexiä
½-1tl psylliumia riippuen siitä, kuinka paksua haluaa
Kuumenna maito ja lisää se tehosekoittimeen yhdessä suolan
ja Fibrexin kanssa. Sekoita noin minuutin ajan, jotta Fibrex hienontuu. Lisää
psyllium ja käytä vielä hetki, jotta aineet sekoittuvat kunnolla. Tarjoile
kuumana tai kylmänä mansikkakiisselin kera.
Mansikkakiisseli:
1dl mansikoista valunutta mehua
½dl mansikoita
8 tippaa steviaa
1-1½rkl chian siemeniä jauhettuna
Sekoita aineet keskenään ja jätä paksuuntumaan vähintään 15
minuutiksi. Kiisseli kannattaa tehdä ennen puuron valmistusta.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti