maanantai 15. kesäkuuta 2015

Grillitomaatit


Pekoniin käärityt, sulatejuustolla täytetyt herkkusienet ovat klassikkogrilliruokaa. Kaikki eivät kuitenkaan pidä sienistä. Isäni suorastaa vihaa niitä, joten tässä on hyvä vaihtoehto niille, grillitomaatit. Näissä tomaateissa on täytteenä Emmentalia, mutta mikä tahansa kiinteä juusto käy. Tomaateille voi myös ripotella mausteita ennen kuin kietoo ne pekoniin, jos haluaa.
GRILLITOMAATIT
kiinteitä kypsiä tomaatteja
mustapippuria
(valkosipulijauhetta)
kiinteää juusto (esim. Emmental, Koskenlaskija tms.)
pekonia
Halkaise tomaatit ja kaiva siemenet ja muu kostea sisus pois lusikalla. Rouhi tomaateille mustapippuria ja lisää halutessasi myös muita mausteita (esim. sipuli- tai valkosipulijauhetta, yrttejä jne.). Täytä tomaatit juuston paloilla ja kiedo pekoni siivu ympärille. Grillaa kunnes tomaatit ovat kuumentuneet ja pekoni saanut väriä ja hieman rapautunut. Tarjoile välittömästi.



4 kommenttia:

  1. Näyttää ihan hurjan hyviltä, pakko päästä kokeilemaan heti kun seuraavan kerran pääsee grillin ääreen, kiitos vinkistä! :)

    http://justsayinghianne.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. No, jos noi täytetyt tomskut ei oo herkullisia, niin sitten ei mitkään. Lurps.

    VastaaPoista