Sivut

lauantai 12. syyskuuta 2015

Tomaattidippikastike (munaton, viljaton, gluteeniton, sokeriton)


Kun isäni oli todennut tekemäni sinappisen currydippikastikkeen paremmaksi kuin pussitavaran, niin hän pyysi minua tekemään myös tomaattisen dippikastikkeen. Ei kun tuumasta toimeen ja tällainen siitä tuli. Kun annoin sitten testimaistelijoiden maistaa dippiä, ilme oli näkemisen arvoinen kun kommentit kehuivat dippiä älyttömän hyväksi ja dippini maistuu kuulemma aivan samalta kuin American dippiseos. Onko se sitten hyvä vai huono asia (maistuu kaupan tavaralta)? :D


TOMAATTIDIPPIKASTIKE
2prk (400g) kermaviiliä
5rkl tomaattipyreetä
10 tippaa steviaa
1rkl punaviinietikkaa
2rkl sipulijauhetta
1tl valkosipulijauhetta
1tl maustepippuria
½tl mustapippuria
½-1tl suolaa
Sekoita kaikki aineet keskenään ja anna maustua kylmässä vähintään 20 minuuttia. Tarjoile esimerkiksi kasvisten tai sipsien kera.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti