Pekoniin käärityt, sulatejuustolla täytetyt herkkusienet
ovat klassikkogrilliruokaa. Kaikki eivät kuitenkaan pidä sienistä. Isäni
suorastaa vihaa niitä, joten tässä on hyvä vaihtoehto niille, grillitomaatit.
Näissä tomaateissa on täytteenä Emmentalia, mutta mikä tahansa kiinteä juusto
käy. Tomaateille voi myös ripotella mausteita ennen kuin kietoo ne pekoniin,
jos haluaa.
kiinteitä kypsiä
tomaatteja
mustapippuria
(valkosipulijauhetta)
kiinteää juusto
(esim. Emmental, Koskenlaskija tms.)
pekonia
Halkaise tomaatit ja kaiva siemenet ja muu kostea sisus pois
lusikalla. Rouhi tomaateille mustapippuria ja lisää halutessasi myös muita
mausteita (esim. sipuli- tai valkosipulijauhetta, yrttejä jne.). Täytä tomaatit
juuston paloilla ja kiedo pekoni siivu ympärille. Grillaa kunnes tomaatit ovat
kuumentuneet ja pekoni saanut väriä ja hieman rapautunut. Tarjoile
välittömästi.
Näyttää ihan hurjan hyviltä, pakko päästä kokeilemaan heti kun seuraavan kerran pääsee grillin ääreen, kiitos vinkistä! :)
VastaaPoistahttp://justsayinghianne.blogspot.fi/
Kiitos! :)
PoistaNo, jos noi täytetyt tomskut ei oo herkullisia, niin sitten ei mitkään. Lurps.
VastaaPoista