Pekoniin kääritty parsa on hyvää, helppoa ja nopeaa
grilliruokaa. Halusin kuitenkin muokata perusreseptiä ja päätin kokeilla
jotain, mikä ei ehkä ihan heti tule mieleen, vaniljaa! Toimii ihan sairaan
hyvin! Suosittelen kokeilemaan, ihastuin! Lisäksi rouhin pekoneille vielä
hieman mustapippuria ja käärin parsan ja pekonin väliin vielä tuoretta
basilikaa. Ja teen saman taatusti toistekin!
PEKONIIN KÄÄRITTYÄ
PARSAA BASILIKALLA JA VANILJALLA MAUSTETTUNA
tuoretta parsaa
pekonisiivuja
(1kpl/parsa)
mustapippuria
tuoreita basilikan
lehtiä
Aseta pekonit vierekkäin leikkuulaudalle ja rouhi niille
hieman mustapippuria. Ripottele päälle vähän vaniljajauhetta. Poista parsoista
puumainen tyviosa ja kuori parsat tarvittaessa (valkoinen kannattaa kuoria, ohuita
vihreitä ei tarvitse). Valkoisia parsoja voit keittää tai höyryttää muutaman
minuutin, jonka jälkeen laita ne jääveteen, jotta kypsyminen lakkaa
välittömästi. Minä en esikypsentänyt parsoja ja ne jäi hieman turhan al denteksi ;) Kuivaa parsat ja kääri pekonisiivu niiden ympärille. Laita
pekonin ja parsan väliin basilikan lehtiä käärimisvaiheessa. Grillaa parsoja,
kunnes ne ovat saaneet hieman väriä ja pekoni on rapeaa. Tarjoile välittömästi.
Oi kiitos!
VastaaPoistaTätä on pakko testata!
:)
PoistaNäyttääpä ja kuulostaa herkulliselta!
VastaaPoistaKiitos Tia! :)
Poista