Honeycomb bar on rapeaa, ilmakuplia täynnä olevaa toffeeta
patukan muodossa. En ole varma myydäänkö noita patukoita Suomessa, mutta
ainakin ulkomailta niitä saa. Päätin kokeilla toffeen valmistusta Daim-ohjeen
pohjalta sekoittamalla valmiiseen toffeeseokseen soodaa. Soodan lisäys saa
massan kuohumaan, jolloin jäähtyneessä toffeessa on hauska rakenne. Omassa
toffeessani kuplat jäivät melko pieniksi sillä, en saanut sitä jäähtymään kovin
nopeasti. Pienet kuplat toffeeseen silti jäi. Halutessasi voit kuorruttaa levyn
vielä suklaalla, mutta minulla iski laiskuus ;-)
LÄHES SOKERITON
KUPLATOFFEE
45g kirkastetttua voita
tai kookosöljyä
3rkl
kookospalmusiirappia
1dl erytritolia
½tl soodaa
Ah näyttää ihanalta :D Tää lähtee ehdottomasti kokeiluun! :)
VastaaPoistaOon täällä niin usein pyörimässä että täytyy vihdoin liittyä lukijaksi :D
/ / love - m.i.e. .com
Kiitos Eleonoora! :)
Poista