Parsakeiton valmistuksesta innostuneena päätin kokeilla myös tomaattikeiton valmistusta samalla metodilla. Aineet siis tehosekoittimeen ja soseutuksen jälkeen seosta keitetään hetki! Helppoa ja nopeaa! Keiton kanssa voi tarjota vaikka parmesaania tai nokareen ranskankermaa tai kuten minulla, ravintohiivalastuja. Myös viljattomat sämpylät tai näkkärit sopivat loistavasti keiton kera tarjottaviksi! Keitto sopii erinomaisesti alkupalaksi niin lämpimänä kuin kylmänäkin!
TOMAATTIKEITTO
(4 annosta)
800g kirsikkatomaatteja
pari kourallista tuoretta basilikaa
3-4rkl oliiviöljyä
4rkl tomaattipyreetä
2 valkosipulin kynttä
1 sipuli
3rkl erytritolia
2-3 aurinkokuivattua tomaattia
4dl vettä tai kasvislientä
Kuulostaapa hyvältä, tätä pitää testata :)
VastaaPoistaKiitos Jenna! :)
Poista