Sivut

tiistai 15. joulukuuta 2015

Omenablondiet (maidoton, vähäsokerinen, gluteeniton, viljaton, vhh, paleo)Hyvät lukijat! Tämä on historiallinen päivä, sillä tämä resepti on ensimmäinen vieraspostaus, jonka olen koskaan kirjoittanut. Sain pyynnön Elisa Mattilalta kirjoittaa vieraspostauksen hänen blogiinsa. Toiveena oli viljaton, sokeriton ja maidoton leivonnainen, joka olisi helppo valmistaa ja tietenkin herkullisen makuinen. Hunaja ja voi kävivät. Innostuin pyynnöstä kertaheitolla ja ideoin helpot ja nopeat murupäälliset omenablondiet. Postauksen kirjoittaminen oli todella hauskaa ja antoisaa ja kirjoitteleisin niitä mielelläni lisääkin! :)
 

Elisa on kiinnostunut terveellisistä elämäntavoista ja toimii ravinto- ja hyvinvointivalmentajana. Hän pitää omaa elisamattila.com blogiaan ja valmentaa Hyvinvointistartti-nettikurssilla. Käykäähän kurkkaamassa :)
Vieraspostauksen reseptiin pääset tästä. Resepti on helppo ja nopea ja valmistus onnistuu lapseltakin! Ohje soveltuu Paleo-ruokavalioon, kun korvaa Karppisokerin esimerkiksi kookospalmusokerilla. Hyviä herkkuhetkiä! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti