Käytän yleensä perinteistä Dijon-sinappia, koska siinä ei
ole lainkaan lisättyä sokeria. Tähän ruokaan käytin rakeista versiota, joka
sisältää kokonaisia sinapin siemeniä. Sen maku on hieman sileää sisartaan miedompi
ja se näyttää valmiissa ruuassa hauskalta. Sinappi tuo sopivasti happamuutta ja
lisämakua ruokaan. Kermalla ja maidolla pyöristettynä siitä saa juhlaruokaa!
SINAPPINEN
RAKUUNABROILERI
2rkl öljyä
400g broileria
paloina
½-1tl suolaa
½tl mustapippuria
2rkl rakuunaa
2rkl Dijon-sinappia
(rakeinen versio)
1,5dl soijamaitoa
3rkl kookoskermaa
1 kesäkurpitsa
kuutioituna
2 porkkanaa
pilkottuna
1 sipuli silputtuna
1 valkosipulin kynsi
silputtuna
Kuumenna 1rkl öljyä pannussa ja paista broilerin paloja,
kunnes ne ovat kypsiä ja saaneet väriä. Mausta suolalla ja pippurilla. Ota
broilerit pois pannulta ja kuumenna loppu öljy. Lisää kasvikset pannuun ja
paista niitä, kunnes saavat hieman väriä. Lisää broilerit takaisin pannuun
yhdessä rakuunan, sinapin, soijamaidon ja kookoskerman kanssa. Kuumenna ja
tarjoile.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti